FastBid.ro


Plată cu voucher
Voucher
Adresa dumneavoastră de email

Vouchere SITUAŢII DE URGENŢĂ
Exclusiv pentru experţii din domeiul achiziţiilor !
Având în vedere necesitatea reducerii la maxim a şedinţelor şi întâlnirilor de lucru de orice tip, pentru continuarea procedurilor de achiziţie în condiţii optime, până la data de 30.06.2020 toate serviciile platformei FastBID sunt puse la dispoziţia achizitorilor cu titlu gratuit.
Numele organizaţiei pe care o reprezentaţi
Adresa dumneavoastră de email

Voucher cadou
Voucher gratuit pentru utilizarea platformei FastBid. Pentru dumneavoastră sau pentru prietenii dumneavoastră.
Numele dumneavoastră complet
Adresa dumneavoastră de email
Adresa de email a persoanei către care transmiteţi voucherul
Titlul mesajului
Mesajul care doriţi să însoţească voucherul

Acces gratuit
Un voucher gratuit pe lună pentru utilizarea platformei FastBid pentru anumite categorii de organizaţii la care adăugăm două ore de consultanţă online pentru derularea efectivă a procedurii de achiziţie.
Alegeţi descrierea care vi se potriveşte cel mai bineNumele organizaţiei pe care o reprezentaţi
Adresa dumneavoastră de email

Voucher de ziua ta
Exclusiv pentru experţii din domeiul achiziţiilor ! Un voucher gratuit cu ocazia zilei onomastice sau de cu ocazia zilei de naştere pentru utilizarea platformei FastBid la care adăugăm două ore de consultanţă online pentru derularea efectivă a procedurii de achiziţie.
Numele organizaţiei pe care o reprezentaţi
Adresa dumneavoastră de email


Cererile pentru alocarea voucherelor vor fi analizate şi procesate în maxim o zi lucrătoare. Ne rezervăm dreptul de a nu da curs cererilor care nu conţin informaţii reale sau care pot genera abuzuri asupra sistemului informatic. Din acest motiv vă recomandăm să evitaţi adresele de email generice de tipul @yahoo.com sau @gmail.com şi să utilizaţi adresele de email ale organizaţiilor pe care le reprezentaţi.
#FCD059
Folosirea acestui program confirmă implicit cunoaşterea şi acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor şi condiţiilor de utilizare a platformei FastBid.ro, cu toate consecinţele care decurg din această activitate. Achiziţia se realizează prin procedură de Cumpărare directă ver. 20140628. Această procedură permite achiziția rapidă de produse / servicii / lucrări minore.